Γλώσσα

Ανακοινωση

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ_ΤΟΜΕΑΣ ΕΤΤ

25/02/2021

Ανακοινώνεται σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό (ΔΕΠ-ΕΕΔΙΠ) και στους φοιτητές, ότι τα μαθήματα (θεωρία-εργαστήρια),του εαρινού εξαμήνου 2020-2021(με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα), αρχίζουν τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021. Τα μαθήματα (θεωρία-εργαστήρια) θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.

Για την ενημέρωσή σας σε ότι αφορά την συμμετοχή σας στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Τομέα, παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Τομέα (όχι την ιστοσελίδα του Τμήματος)στην επιλογή Σπουδές-Προπτυχιακές Σπουδές-Ανακοινώσεις Προπτυχιακού, καθώς επίσης και την ομάδα των Προπτυχιακών φοιτητών του Τομέα στο facebook (όσοι δεν είστε μέλη αποστείλετε σχετικό αίτημα για την αποδοχή σας).

Παρακάτω βρίσκονται οι Σύνδεσμοι για κάθε μάθημα του εαρινού εξαμήνου                                                

                                                                                                                                        

Μάθημα

Επώνυμο Διδάσκοντα

Σύνδεσμος Zoom

Meeting

ID

Passcode

Ν320Ε Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων

Γερασόπουλος Δ.

https://authgr.zoom.us/j/3798848659?pwd=N0pJWS9meTF4RUlHVWRDbVZwaGxiZz09

379 884 8659
 

529875

 

Ν326Ε Συγγραφή και Παρουσίαση Ερευνητικών Θεμάτων/Σεμινάρια

Γερασόπουλος Δ.

https://authgr.zoom.us/j/3798848659?pwd=N0pJWS9meTF4RUlHVWRDbVZwaGxiZz09
 

379 884 8659

529875

 

Ν312Υ Μηχανική Τροφίμων ΙΙ

Γούλα Α.

https://authgr.zoom.us/j/91804459514?pwd=ajdncFlZd3p2YkVDcTI5MThYZ01GQT09

918 0445 9514

 

781628

 

Ν024Ε Γενική Μικροβιολογία

Κουτσουμανής Κ.

https://authgr.zoom.us/j/93574710512

935 7471 0512

 

 

Ν310Υ Φυσικοχημεία Τροφίμων

Λαζαρίδου Α.

https://authgr.zoom.us/j/99883672178?pwd=VjdLMDQrTEd0TmNocnA2bnhyYWZrUT09

 

 

Ν318Ε Τεχνολογία Δημητριακών

Λαζαρίδου Α.

https://authgr.zoom.us/j/93458056545?pwd=OHQwMVExTkRGYzhZWEVkYlFzVWZvUT09

 

 

Ν322Ε Διατροφή και Μεταβολισμός

Μιχαηλίδου Α-Μ.

https://authgr.zoom.us/j/94522068415?pwd=cXBtT2JMWUt1QTFDbkwrb2pHdTRLdz09
 

945 2206 8415
 

484556

 

Ν316Ε Τεχνολογία Προϊόντων Γάλακτος

Μοσχάκης Θ.

https://authgr.zoom.us/j/96174555986?pwd=Zy9pUWJoblZtU25kZnRyL29tV0tDdz09

961 7455 5986

 

826405

 

Ν306Υ Χημεία  Τροφίμων Ι

Μουρτζίνος Ι.

https://authgr.zoom.us/j/97498630805?pwd=eis0aS9vdlVkRXJhaGZ3Z0lCaE9CZz09

974 9863 0805

706998

Ν012Υ Αρχές Επεξεργασίας & Συντήρησης Τροφίμων

Μπιλιαδέρης Κ.

https://authgr.zoom.us/j/167851674?pwd=azlYN1V4Yml2ZmEvdWZaS3o2Ynozdz09

167851674

011992

Ν328Ε - Διαχείριση νερού και αποβλήτων βιομηχανιών τροφίμων

Κώτσιου Κ.

https://authgr.zoom.us/j/94053027391?pwd=TFc5TUhFSitZd0syQ0pDMUd3RE9iQT09

 

 940 5302 7391

053055

Ν314Υ Μοριακή Βιολογία στην Επιστήμη Τροφίμων

Xατζηκαμάρη Μ.

https://authgr.zoom.us/j/91431060165?pwd=ZnprZ1R1cUlDMTlHUmozS3BrN21BUT09

 

914 3106 0165

 

497997

 

Ν304Υ Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων

Φίστα Γ.

 

https://authgr.zoom.us/j/99929334217?pwd=MFNJN2x1cFhXcXNLMEdqaTBoNGtydz09

999 2933 4217

 

364830

 

Ν302Υ Εργαστηριακές Ασκήσεις Γενικής Μικροβιολογίας

Σαμολαδά Μ.

 
https://authgr.zoom.us/j/96232630644?pwd=NEZLVDl4K3BrUzJtSUd0SndvYnF5QT09

 962 3263 0644
 

799075
 

N308Y Αναλυτική Χημεία

Zώτου Α.

https://authgr.zoom.us/j/96025262154?pwd=aDBNYWVvM0VDMWpwWWl5dHhYY0ZVQT09

960 2526 2154
 

859376

 

 

Από τη Γραμματεία

του Τομέα ΕΤΤ