25/02/2021
Ανακοινώνεται σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό (ΔΕΠ-ΕΕΔΙΠ) και στους φοιτητές, ότι τα μαθήματα (θεωρία-εργαστήρια),του εαρινού εξαμήνου 2020-2021(με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα), αρχίζουν τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021. Τα μαθήματα (θεωρία-εργαστήρια) θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.
Για την ενημέρωσή σας σε ότι αφορά την συμμετοχή σας στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Τομέα, παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Τομέα (όχι την ιστοσελίδα του Τμήματος)στην επιλογή Σπουδές-Προπτυχιακές Σπουδές-Ανακοινώσεις Προπτυχιακού, καθώς επίσης και την ομάδα των Προπτυχιακών φοιτητών του Τομέα στο facebook (όσοι δεν είστε μέλη αποστείλετε σχετικό αίτημα για την αποδοχή σας).
Παρακάτω βρίσκονται οι Σύνδεσμοι για κάθε μάθημα του εαρινού εξαμήνου
Μάθημα |
Επώνυμο Διδάσκοντα |
Σύνδεσμος Zoom |
Meeting ID |
Passcode |
Ν320Ε Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων |
Γερασόπουλος Δ. |
https://authgr.zoom.us/j/3798848659?pwd=N0pJWS9meTF4RUlHVWRDbVZwaGxiZz09 |
379 884 8659 |
529875
|
Ν326Ε Συγγραφή και Παρουσίαση Ερευνητικών Θεμάτων/Σεμινάρια |
Γερασόπουλος Δ. |
https://authgr.zoom.us/j/3798848659?pwd=N0pJWS9meTF4RUlHVWRDbVZwaGxiZz09 |
379 884 8659 |
529875
|
Ν312Υ Μηχανική Τροφίμων ΙΙ |
Γούλα Α. |
https://authgr.zoom.us/j/91804459514?pwd=ajdncFlZd3p2YkVDcTI5MThYZ01GQT09 |
918 0445 9514
|
781628
|
Ν024Ε Γενική Μικροβιολογία |
Κουτσουμανής Κ. |
935 7471 0512
|
|
|
Ν310Υ Φυσικοχημεία Τροφίμων |
Λαζαρίδου Α. |
https://authgr.zoom.us/j/99883672178?pwd=VjdLMDQrTEd0TmNocnA2bnhyYWZrUT09 |
|
|
Ν318Ε Τεχνολογία Δημητριακών |
Λαζαρίδου Α. |
https://authgr.zoom.us/j/93458056545?pwd=OHQwMVExTkRGYzhZWEVkYlFzVWZvUT09 |
|
|
Ν322Ε Διατροφή και Μεταβολισμός |
Μιχαηλίδου Α-Μ. |
https://authgr.zoom.us/j/94522068415?pwd=cXBtT2JMWUt1QTFDbkwrb2pHdTRLdz09 |
945 2206 8415 |
484556
|
Ν316Ε Τεχνολογία Προϊόντων Γάλακτος |
Μοσχάκης Θ. |
https://authgr.zoom.us/j/96174555986?pwd=Zy9pUWJoblZtU25kZnRyL29tV0tDdz09 |
961 7455 5986
|
826405
|
Ν306Υ Χημεία Τροφίμων Ι |
Μουρτζίνος Ι. |
https://authgr.zoom.us/j/97498630805?pwd=eis0aS9vdlVkRXJhaGZ3Z0lCaE9CZz09 |
974 9863 0805 |
706998 |
Ν012Υ Αρχές Επεξεργασίας & Συντήρησης Τροφίμων |
Μπιλιαδέρης Κ. |
https://authgr.zoom.us/j/167851674?pwd=azlYN1V4Yml2ZmEvdWZaS3o2Ynozdz09 |
167851674 |
011992 |
Ν328Ε - Διαχείριση νερού και αποβλήτων βιομηχανιών τροφίμων |
Κώτσιου Κ. |
https://authgr.zoom.us/j/94053027391?pwd=TFc5TUhFSitZd0syQ0pDMUd3RE9iQT09
|
940 5302 7391 |
053055 |
Ν314Υ Μοριακή Βιολογία στην Επιστήμη Τροφίμων |
Xατζηκαμάρη Μ. |
https://authgr.zoom.us/j/91431060165?pwd=ZnprZ1R1cUlDMTlHUmozS3BrN21BUT09
|
914 3106 0165
|
497997
|
Ν304Υ Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων |
Φίστα Γ. |
https://authgr.zoom.us/j/99929334217?pwd=MFNJN2x1cFhXcXNLMEdqaTBoNGtydz09 |
999 2933 4217
|
364830
|
Ν302Υ Εργαστηριακές Ασκήσεις Γενικής Μικροβιολογίας |
Σαμολαδά Μ. |
|
962 3263 0644 |
799075 |
N308Y Αναλυτική Χημεία |
Zώτου Α. |
https://authgr.zoom.us/j/96025262154?pwd=aDBNYWVvM0VDMWpwWWl5dHhYY0ZVQT09 |
960 2526 2154 |
859376
|
Από τη Γραμματεία
του Τομέα ΕΤΤ