Ερευνητικά ενδιαφέροντα: • Μικροενθυλάκωση προβιοτικών μικροοργανισμών σε γαλακτοκομικά προϊόντα για ενισχυμένη προστασία
• Διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν τη σταθερότητα στο ράφι, την υφή, τις ρεολογικές ιδιότητες και τη μικροδομή του γάλακτος και των προϊόντων του
• Σταθεροποίηση γαλακτωμάτων τροφίμων με τη χρήση νανοσωματιδίων
• Μελέτη των πρωτεϊνών γάλακτος και πολυσακχαριτών καθώς και των αλληλεπιδράσεων αυτών στη σταθεροποίηση συστημάτων διασποράς
• Διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν τη λιπόλυση
• Ενσωμάτωση βιοενεργών συστατικών σε γαλακτοκομικά προϊόντα
• Χαρτογράφηση και αποτύπωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων
Διδασκαλία μαθημάτων: Αρχές Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων, Τεχνολογία Προϊόντων Γάλακτος, Γαλακτοκομία, Τεχνολογία Γάλακτος