Γλώσσα

Ανακοινωση

Στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

24/07/2023

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ανακοινωθεί η έναρξη αιτήσεων για το Στεγαστικό Επίδομα ακαδ. έτους 2022-2023. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα γίνουν μέσα από την εφαρμογή https://stegastiko.minedu.gov.gr από Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 έως την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023.

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ.

Μπορείτε να βρείτε δεξιά στα χρήσιμα περισσότερες πληροφορίες (Στεγαστικό επίδομα-αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προθεσμία υποβολής πρόσθετων δικαιολογητικών 1.10.2023

Σε περίπτωση που τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά που ζητούνται μέσω της ως άνω εφαρμογής δεν μπορούν να διασταυρωθούν αυτόματα μέσω της ΑΑΔΕ, υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος φοίτησης ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 με τους εξής τρόπους:
α) Είτε ηλεκτρονικά (από το e-mail που έχει δηλωθεί στην ηλεκτρονική αίτηση) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Γραμματείας του Τμήματος στο info@agro.auth.gr
β) Είτε έντυπα και αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου με τα επισυναπτόμενα έντυπα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Γεωπονίας
γ) Είτε έντυπα, διά ζώσης, στη Γραμματεία του Τμήματος

Προκειμένου να ξεκινήσει η αξιολόγηση της αίτησής σας, θα πρέπει να προσκομίσετε όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη σελίδα προεπισκόπησης εντός της ορισθείσας προθεσμίας (1-10-2023) από το οικείο Ίδρυμα του φοιτητή. Εάν δεν τα προσκομίσετε εγκαίρως, η αίτησή σας δεν θα αξιολογηθεί.