Γλώσσα

Ανακοινωση

ECO-READY - Παρουσίαση δράσης - Ανοικτή Πρόσκληση υποβολής προτάσεων

15/06/2023

-Τίτλος: Dissemination and Communication activities of ECO-READY project

-Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023, 11:00  - 23 Ιουνίου 2023, 13:00
-Χώρος: Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) ΑΠΘ - Αμφιθέατρο ΙΙΙ & Διαδικτυακά 

-Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Εκδήλωσης: ΜΑΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ, Ομότιμος Καθηγητής, Επιστημονικά Υπεύθυνος του έργου, Τηλέφωνο: 2310998807, email: mattas@auth.gr 

-Οργάνωση Εκδήλωσης: ECO-READY

-Συνοδευτικό κείμενο: " To ECO-READY, πρωτοβουλία χρηματοδοτούμενη στο πλαίσιο του προγράμματος "Ορίζοντας Ευρώπη" (HORIZON EUROPE) σας προσκαλεί στην παρουσίαση για την Ανοικτή Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη δημιουργία ενός δικτύου δέκα ευρωπαϊκών ζωντανών εργαστηρίων (ECO-READY Open Call for the establishment of a Living Labs Network).
To ECO-READY συμβάλλει στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας του αγροδιατροφικού τομέα απέναντι σε απειλές όπως η κλιματική αλλαγή και η μείωση της βιοποικιλότητας, εντοπίζοντας τα ευάλωτα σημεία της τροφικής αλυσίδας και στοχεύοντας στην πρόταση πολιτικών για την αντιμετώπισή τους.  Μέσω της ανοιχτής πρόσκλησης, ερευνητές, επαγγελματίες, κοινότητες χρηστών, φορείς χάραξης πολιτικής, κ.α. με τεχνογνωσία στην επισιτιστική ασφάλεια, τη βιοποικιλότητα ή την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους και να διεκδικήσουν μια σημαντική ευκαιρία χρηματοδότησης.  Η συγκεκριμένη δράση έχει συνολικό προϋπολογισμό 4 εκατ. ευρώ, από τον οποίο κάθε ένα από τα 10 επιτυχημένα έργα μπορεί να λάβει έως και 400.000 ευρώ.
 
Η παρουσίαση της δράσης θα λάβει χώρα στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αμφιθέατρο ΙΙΙ, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 11:00-12:30 μμ.
 
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή εδώ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης,  - για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ
 
Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά.  Σχετικές πληροφορίες θα αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους που δηλώσουν συμμετοχή. "

-Banner (αν χρειαστεί επισυνάπτεται: " Eco-ready_Open Call Banner "

-Συνοδευτικό υλικό (επισυνάπτονται: " ECO_READY_Invitation_Thessaloniki " και " ECO_READY_OC_Event_Agenda_Thessaloniki "
-Σύνδεσμος εκδήλωσης από την ιστοσελίδα του ΚΕΔΕΑ (σε περίπτωση που χρειαστεί): https://kedea.rc.auth.gr/Events/showDetails?id=77845
-Σύνδεσμος ανακοίνωσης στον κεντρικό ιστότοπο του ΑΠΘ (σε περίπτωση που χρειαστεί): https://www.auth.gr/news/dissemination-and-communication-activities-of-eco-ready-project/