Γλώσσα

Ανακοινωση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2023-24

31/01/2023

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών του Ιδρύματος Μποδοσάκη για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, ως εξής:

Α. Τακτικό πρόγραμμα υποτροφιών, για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές πλήρους και επιτόπιας παρακολούθησης, σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε 20 συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία των: Βασικών Επιστημών, Βιοεπιστημών, Εφαρμοσμένων Επιστημών/Τεχνολογίας, Περιβαλλοντικών Επιστημών, Κοινωνικών Επιστημών.

Προθεσμία υποβολής αποκλειστικά ηλεκτρονικής αίτησης, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είναι η 15η Φεβρουαρίου 2023.

Β. Πρόγραμμα μεταδιδακτορικών ερευνητικών υποτροφιών, στη μνήμη ΣΤΑΜΑΤΗ Γ. ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ, για έρευνα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό σε 14 συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία των: Βασικών Επιστημών, Βιοεπιστημών, Εφαρμοσμένων Επιστημών/Τεχνολογίας, Περιβαλλοντικών Επιστημών

Προθεσμία υποβολής αποκλειστικά ηλεκτρονικής αίτησης, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είναι η 15η Μαρτίου 2023.

Γ. Πρόγραμμα υποτροφιών για επισκέπτες επιστήμονες ερευνητές/-τριες, για τη διεξαγωγή έρευνας για την εκμάθηση επιστημονικής μεθοδολογίας, σύγχρονων ερευνητικών διεθνών τάσεων και τεχνολογιών ή/και την παρουσίαση και παράδοση διαλέξεων, σε 20 συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία των: Βασικών Επιστημών, Βιοεπιστημών, Εφαρμοσμένων Επιστημών/Τεχνολογίας, Περιβαλλοντικών Επιστημών, Κοινωνικών Επιστημών

Προθεσμία υποβολής αποκλειστικά ηλεκτρονικής αίτησης, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είναι η 12η Απριλίου 2023.

Γενική προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω προγράμματα αποτελεί οι υποψήφιοι/-ες να: α) είναι Έλληνες/Ελληνίδες στην ιθαγένεια ή το γένος και β) έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές/έρευνα/επίσκεψη για τις οποίες/την οποία τους χορηγείται η υποτροφία έως τη συμπλήρωση του 35ου έτους της ηλικίας τους.