11/01/2023
Πρόγραμμα εξετάσεων περιόδου Ιανουάριου - Φεβρουάριου 2023 του Τομέα Επιστήμης και τεχνολογίας Τροφίμων
Για το pdf αρχείο πατήστε εδώ
( Δε 16/1 -10/2/2023)
Οι παρουσιάσεις και οι εξετάσεις των πτυχιακών διατριβών θα πραγματοποιηθούν στις 13 &14 Φεβρουαρίου 2023
|
|
|
|
Δε 16/1 8:00-10:30 |
Ν001Υ |
Γενική Ανόργανη Χημεία
|
Αμφιθέατρο Α Αμφιθέατρο Β, Αμφιθέατρο Γ Σχολή Γ, Δ & ΦΠ στο Κέντρο |
Δε 16/1 10:30-13:00 |
Ν301Υ |
Χημεία Τροφίμων ΙΙ |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
Δε 16/1 13:00-15:30 |
Ν318Ε |
Τεχνολογία Δημητριακών
|
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
|
|
|
|
Τρ 17/1 10:30-13:00 |
Ν312Υ |
Μηχανική Τροφίμων ΙΙ |
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
|
|
|
|
Τε 18/1 9:00-11:30 |
Ν317Ε/ 507Υ |
Τεχνολογία Κρέατος-Αλιευμάτων-Αυγών/ Τεχνολογία Κρέατος Ιχθύων Αυγών |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
Τε 18/1 11:30-13:30 |
N302Y |
Εργαστηριακές Ασκήσεις Γενικής Μικροβιολογίας |
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
|
|
|
|
Πε 19/1 8:00-10:30 |
Ν004Υ |
Οργανική Χημεία |
Αμφιθέατρο Β, Γ, Δ, Αιθ 62, ΑΜΠ |
Πε 19/1 10:30-13:00 |
Ν316Ε/ 516Ε |
Τεχνολογία Προϊόντων Γάλακτος |
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
Πε 19/1 13:00-15:30 |
Ν328Ε |
Διαχείριση νερού και αποβλήτων βιομηχανιών τροφίμων |
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
|
|
|
|
Πα 20/1 10:30-13:00 |
Ν315Υ/ 541Y/
Ν329Ε |
Εργαστηριακές Ασκήσεις Οινολογίας και Οινοπνευματωδών Ποτών/ Οινολογία και Οινοπνευματώδη Ποτά ΙΙ |
Αμφιθέατρο, Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
|
|
|
|
Δε 23/1 9:00-11:30 |
Ν303Υ |
Ανάλυση Τροφίμων
|
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
Δε 23/1 11:30-13:30 |
Ν304Υ |
Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων |
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
|
|
|
|
Τρ 24/1 10:30-13:00 |
Ν314Υ |
Μοριακή Βιολογία στην Επιστήμη Τροφίμων |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
Τρ 24/1 10:30-13:00 |
512Υ/ 520Ε/
515Υ |
Μικροβιολογία Γάλακτος/ Υγιεινή Γεωργικών Βιομηχανιών/ Υγιεινή Τοξικολογία Τροφίμων |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Τε 25/1 10:30-13:00 |
Ν310Υ |
Φυσικοχημεία Τροφίμων
|
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
Τε 25/1 13:00-15:30 |
Ν319Ε |
Τεχνολογία Γάλακτος
|
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Πε 26/1 10:30-13:00 |
Ν321Ε/ 540Υ |
Τεχνολογία Μεταποίησης Οπωροκηπευτικών
|
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Πα 27/1 10:30-13:00 |
Ν331Ε/
Ν313Υ/
523Ε |
Βιοδιεργασίες στην Επιστήμη Τροφίμων/ Βιοδιεργασίες στην Επιστήμη Τροφίμων Ειδικά μαθήματα Βιοτεχνολογίας |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Τρ 31/1 8:00-10:30 |
Ν322Ε/
521Ε |
Διατροφή και Μεταβολισμός/ Διατροφή Ανθρώπου |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
Τρ 31/1 10:30-13:00 |
Ν024Ε/ 020Ε |
Γεν. Μικροβιολογία
|
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Τε 1/2 9:00-13:00 |
Ν305Υ |
Μηχανική Τροφίμων Ι
|
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Πε 2/2 10:30-13:00 |
N306Y/ 501Y |
Χημεία Τροφίμων I/ Χημεία Τροφίμων |
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ |
Πε 2/2 13:00-15:30 |
Ν045Ε |
Οινολογία και Οινοπνευματώδη Ποτά |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
Πε 2/2 15:30-18:00 |
Ν012Y |
Αρχές Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων |
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
|
|
|
|
Πα 3/2 10:30-13:00 |
Ν313Υ |
Συσκευασία Τροφίμων
|
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Δε 6/2 9:30-12:00 |
Ν307Υ |
Μικροβιολογία Τροφίμων
|
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
Δε 6/2 12:00-…….. |
532Ε |
Μοντέλα στην Επιστήμη Τροφίμων |
Προφορικά |
|
|
|
|
Τρ 7/2 10:30-13:00 |
Ν327Ε |
Οργανοληπτικός Έλεγχος Τροφίμων |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
Τρ 7/2 15:30-18:00 |
Ν308Υ/ Ν322Ε |
Αναλυτική Χημεία
|
Αμφιθέατρο Α,Β, Σχολή Γ,Δ,&ΦΠ στο Κέντρο |
|
|
|
|
Τε 8/2 15:30-18:00 |
Ν029Υ |
Θρεπτική Αξία Τροφίμων και Διατροφή
|
Αμφιθέατρο Α,Β,Γ,Δ, Αίθ 62, ΑΜΠ, Σχολή Γ, Δ & ΦΠ στο Κέντρο |
|
|
|
|
Πε 9/2 10:30-13:00 |
Ν309Υ/ 539Υ |
Ποιοτ. Έλεγχ.Τροφ. –Συστ. Διασφ. Ποιότ./ Ποιοτ. Ελεγχ.&.Διασφ. Ποιοτ.Τροφίμων |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ, Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ
|
Πα 9/2 |
N326E |
Συγγραφή και Παρουσίαση Ερευνητικών Θεμάτων |
Συνεννόηση με διδάσκοντα dgerasop@agro.auth.gr |
|
|
|
|
Πα 10/2 9:00-11:30 |
Ν320Ε |
Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων |
Αιθ. Α ΝΚΕΤΤΑ |
Πα 10/2 11:30-14:00 |
Ν323Ε |
Συστήματα Αυτοματισμού Βιομηχανιών Τροφίμων |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Δε 13/2 9:00-……… |
|
Παρουσίαση Πτυχιακών Διατριβών |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Τρ 14/2 9:00-…….. |
|
Παρουσίαση Πτυχιακών Διατριβών |
Αμφιθέατρο ΝΚΕΤΤΑ |
|
|
|
|
Μαύρα γράμματα (μαθήματα χειμερινού εξαμήνου)
Κόκκινα γράμματα (μαθήματα εαρινού εξαμήνου)
Μπλε γράμματα (μαθήματα παλαιού προγράμματος σπουδών χωρίς αντιστοίχιση στο νέο πρόγραμμα σπουδών)