Γλώσσα

Ανακοινωση

3o Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Γεωπονικών Επιστημών ( Πα.Φ.Συ.Γ.Ε)

22/11/2022

Το πιο πράσινο και διαδραστικό φοιτητικό συνέδριο (Πα.Φ.Συ.Γ.Ε) έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 26 & 27 Νοεμβρίου !

Το Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Γεωπονικών Επιστημών (Πα.Φ.Συ.Γ.Ε), πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 3η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2022 στο χώρο του ΚΕ.Δ.Ε.Α, με θέμα: "Καλλιεργώντας το μέλλον - Cultivating the future".  Ύστερα από τις δύο συνεχόμενες επιτυχημένες διοργανώσεις του «Πα.Φ.Συ.Γ.Ε», η ομάδα μας, «IAAS» (International Association of Students in Agricultural and Related Sciences) - Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προβαίνει στη διοργάνωση του 3ου ΠΑ.Φ.ΣΥ.Γ.Ε σε συνεργασία με το παράρτημα του οργανισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 

Το 1ο και 2ο ΠΑ.Φ.ΣΥ.ΓΕ., πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή φοιτητών από όλα τα Γεωπονικά Πανεπιστήμια και Ιδρύματα της χώρας,  καταξιωμένων επιστημόνων του χώρου και εταιρείες Γεωπονικού ενδιαφέροντος. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν ομιλίες με καινοτόμες ιδέες, καταρτισμένοι trainers διεξήγαγαν Soft skills trainings και Workshops, που εξόπλισαν με γνώσεις και δεξιότητες τους παρευρισκόμενους και εκπρόσωποι επιχειρήσεων συζήτησαν με τους συνέδρους για τις μελλοντικές προοπτικές του τομέα τους. 

Το 3ο Πα.Φ.Δυ.Γ.Ε έχει ως στόχο την επαρκή κάλυψη των 6 τομέων της γεωπονίας στην Ελλάδα. Θέτουμε υψηλότερα τον πήχη και στοχεύουμε σε ένα συνέδριο ακόμα μεγαλύτερης εμβέλειας, πιο πρωτοπόρο, πιο διαδραστικό και ανανεωμένο, σύμφωνα με τα σημερινά γεγονότα. 

ΙΑΑS

Ο IAAS είναι ένας παγκόσμιος, ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αφορά φοιτητές και αποφοίτους ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης. Ο οργανισμός αυτός μετράει ήδη 65 χρόνια παγκόσμιας ιστορίας και 11 χρόνια στην χώρα μας.

Στόχος του οργανισμού είναι η ενθάρρυνση της ανταλλαγής ιδεών στους τομείς της εκπαίδευσης και των πρακτικών του τομέα της Γεωπονίας και συναφών επιστημών, όπως και η προώθηση συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ των φοιτητών με κοινωφελείς δράσεις που εξασφαλίζουν την παράλληλη αειφόρο ανάπτυξη της γεωργίας, οικονομίας και παραγωγής σε όλο τον κόσμο. Επίσης κύριος άξονάς μας είναι η διοργάνωση διεθνών συνεδρίων, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών περιόδων, όπως και προγραμμάτων πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το συνέδριο και με τον IAAS μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή ένα από τα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Facebook: IAASGREECE

Instagram: pafsige

E-mail: pafsige@iaasworld.org

Site: https://www.iaasgreece.gr 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εδώ, όπως και στο site μας https://www.eventora.com/el/Events/3o-pafsige, όπου υπάρχει το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.