Γλώσσα

Ανακοινωση

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΤΟΜΕΑΣ ΕΤΤ

24/02/2021

 

ΠΑΤΗΤΕ ΕΔΩ: ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

Εαρινό Εξάμηνο 2020-2021

Έτος Σπουδών  1ο  2ο  3ο        Εξάμηνο  2ο  4ο  6ο

Ώρες

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

09.00-10.00

  Φυσικοχημεία

  Τροφίμων  (θεωρία)

Φυσικοχημεία Τροφίμων (ασκήσεις ή θεωρία)

Εργαστηριακές Ασκήσεις Γενικής Μικροβιολογίας (θεωρία-ασκήσεις)

 

Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας& Συντήρησης Τροφίμων (θεωρία-ασκήσεις)

10.00-11.00

»

»

»

Αναλυτική Χημεία  (ασκήσεις)

»

11.00-12.00

 

»

»

»

»

12.00-13.00

Αναλυτική Χημεία

(θεωρία) 

Φυσικοχημεία Τροφίμων (ασκήσεις)

»

 

»

13.00-14.00

»

»

»

 

»

14.00-15.00

 

»

Αρχές Επεξεργασίας & Συντήρησης Τροφίμων (Κορμού)

(θεωρία)

 

»

 

»

15.00-16.00

 

 

»

Χημεία Τροφίμων Ι (θεωρία)

 

Γενική Μικροβιολογία (Κορμού) (θεωρία)

16.00-17.00

 

»

»

 

»

17.00-18.00

 

»

»

 

»

18.00-19.00

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έτος Σπουδών 4ο        Εξάμηνο 8ο

 

Ώρες

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

09.00-10.00

 

Μηχανική ΙΙ

(θεωρία)

 

 

Μηχανική ΙΙ

(θεωρία)

10.00-11.00

 

»

 

 

 

»

11.00-12.00

 

Μοριακή Βιολογία στην Επιστήμη Τροφίμων

(θεωρία)

 

 

Σεμινάρια/Συγγραφή και Παρουσίαση Ερευνητικών θεμάτων

12.00-13.00

 

»

 

 

»

13.00-14.00

 

»

 

Διατροφή και Μεταβολισμός

Διαχείριση Νερού και Αποβλήτων Βιομηχανιών Τροφίμων

14.00-15.00

 

 

 

 

»

»

15.00-16.00

 

 

 

 

 

16.00-17.00

 

 

 

 

 

17.00-18.00

 

 

 

 

 

18.00-19.00

 

 

 

 

 

19.00-20.00

 

 

 

 

 

Έτος Σπουδών 5ο        Εξάμηνο 10ο

 

Ώρες

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

09.00-10.00

Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων (ασκήσεις)

 

Τεχνολογία Δημητριακών

(θεωρία)

Τεχνολογία Προϊόντων Γάλακτος (ασκήσεις)

 

10.00-11.00

»

 

»

»

 

11.00-12.00

Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων (θεωρία)

 

 

 

»

»

 

12.00-13.00

»

 

Τεχνολογία Δημητριακών

(ασκήσεις)

»

 

13.00-14.00

Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων (ασκήσεις)

 

Τεχνολογία Προϊόντων Γάλακτος (θεωρία)

Διατροφή και Μεταβολισμός

 

14.00-15.00

»

 

 

»

»