24/02/2021
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ώρες |
Δευτέρα |
Τρίτη |
Τετάρτη |
Πέμπτη |
Παρασκευή |
09.00-10.00 |
Φυσικοχημεία Τροφίμων (θεωρία) |
Φυσικοχημεία Τροφίμων (ασκήσεις ή θεωρία) |
Εργαστηριακές Ασκήσεις Γενικής Μικροβιολογίας (θεωρία-ασκήσεις) |
|
Εργαστηριακές Ασκήσεις Επεξεργασίας& Συντήρησης Τροφίμων (θεωρία-ασκήσεις) |
10.00-11.00 |
» |
» |
» |
Αναλυτική Χημεία (ασκήσεις) |
» |
11.00-12.00 |
|
» |
» |
» |
» |
12.00-13.00 |
Αναλυτική Χημεία (θεωρία) |
Φυσικοχημεία Τροφίμων (ασκήσεις) |
» |
|
» |
13.00-14.00 |
» |
» |
» |
|
» |
14.00-15.00 |
|
» Αρχές Επεξεργασίας & Συντήρησης Τροφίμων (Κορμού) (θεωρία)
|
» |
|
» |
15.00-16.00 |
|
» |
Χημεία Τροφίμων Ι (θεωρία) |
|
Γενική Μικροβιολογία (Κορμού) (θεωρία) |
16.00-17.00 |
|
» |
» |
|
» |
17.00-18.00 |
|
» |
» |
|
» |
18.00-19.00 |
|
|
|
|
|
Ώρες |
Δευτέρα |
Τρίτη |
Τετάρτη |
Πέμπτη |
Παρασκευή |
09.00-10.00 |
|
Μηχανική ΙΙ (θεωρία) |
|
|
Μηχανική ΙΙ (θεωρία) |
10.00-11.00 |
|
» |
|
|
» |
11.00-12.00 |
|
Μοριακή Βιολογία στην Επιστήμη Τροφίμων (θεωρία) |
|
|
Σεμινάρια/Συγγραφή και Παρουσίαση Ερευνητικών θεμάτων |
12.00-13.00 |
|
» |
|
|
» |
13.00-14.00 |
|
» |
|
Διατροφή και Μεταβολισμός |
Διαχείριση Νερού και Αποβλήτων Βιομηχανιών Τροφίμων |
14.00-15.00 |
|
|
|
» |
» |
15.00-16.00 |
|
|
|
|
|
16.00-17.00 |
|
|
|
|
|
17.00-18.00 |
|
|
|
|
|
18.00-19.00 |
|
|
|
|
|
19.00-20.00 |
|
|
|
|
|
Έτος Σπουδών 5ο Εξάμηνο 10ο
Ώρες |
Δευτέρα |
Τρίτη |
Τετάρτη |
Πέμπτη |
Παρασκευή |
09.00-10.00 |
Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων (ασκήσεις) |
|
Τεχνολογία Δημητριακών (θεωρία) |
Τεχνολογία Προϊόντων Γάλακτος (ασκήσεις) |
|
10.00-11.00 |
» |
|
» |
» |
|
11.00-12.00 |
Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων (θεωρία)
|
|
» |
» |
|
12.00-13.00 |
» |
|
Τεχνολογία Δημητριακών (ασκήσεις) |
» |
|
13.00-14.00 |
Τεχνολογία Λιπαρών Σωμάτων (ασκήσεις) |
|
Τεχνολογία Προϊόντων Γάλακτος (θεωρία) |
Διατροφή και Μεταβολισμός |
|
14.00-15.00 |
» |
|
» |
» |
|