Γλώσσα

Ανακοινωση

Εξετάσεις του μαθήματος "Μαθηματικά" (Σεπτέμβριος 2020)

27/09/2020

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

  • Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει εξ αποστάσεως με QUIZ μέσω της πλατφόρμας e-learning, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:15, όπως έχει ανακοινωθεί στο πρόγραμμα των εξετάσεων.
  • Παράκληση να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες που θα δοθούν για τη συμπλήρωση του quiz καθώς και τις σχετικές οδηγίες από το e-learning. Αν δεν έχετε εμπειρία συμπλήρωσης quiz καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία demo quiz από το e-learning (https://elearning.auth.gr/mod/quiz/view.php?id=488532).
  • Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι φοιτητές/τριες οι οποίοι/ες έχουν δηλώσει το μάθημα στο σύστημα sis.auth.gr εντός του Ακαδ. Έτους 2019-2020.
  • Το σύστημα στην πλατφόρμα e-learning θα “ανοίξει” στις 11:15 και θα “κλείσει” αυτόματα στις 13:00. Η διάρκεια των εξετάσεων θα είναι 90 λεπτά. Μπορείτε να κάνετε είσοδο στο σύστημα οποιαδήποτε χρονική στιγμή μεταξύ 11:15 και 13:00. Στις 13:00 το σύστημα θα “κλείσει” αυτόματα, συνεπώς θα πρέπει να οργανώσετε προσεχτικά τον χρόνο σας. Παράδειγμα, εάν κάποιος/α φοιτητής/τρια κάνει είσοδο στις 12:00 θα έχει μόνο 60 λεπτά διαθέσιμα για να απαντήσει.
  • Οι εξετάσεις θα είναι με τη μορφή κλειστών ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής με μία μόνο σωστή απάντηση ενώ προβλέπεται και “ποινή” για τις λανθασμένες απαντήσεις.
  • Σας συμβουλεύουμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος, το ιδρυματικό σας email και τις ανακοινώσεις, οδηγίες κ.λπ. στην πλατφόρμα e-learning.
  • Κατά τη διάρκεια του quiz και μόνο σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος επικοινωνήστε με τους διδάσκοντες του μαθήματος:

κ. Π. Γεωργίου, e-mail: pantaz@agro.auth.gr

κ. Δ. Καρπούζο, e-mail: dimkarp@agro.auth.gr

κ. Γ. Μενεξέ, e-mail: gmenexes@agro.auth.gr

κ. Β. Φράγκο, e-mail: fragos@agro.auth.gr

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Οι διδάσκοντες