Γλώσσα

Ανακοινωση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «403Υ ΓΕΝΙΚΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ»

22/06/2020

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «403Υ ΓΕΝΙΚΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ»

Αγαπητοί/τες φοιτητές/τριες

Η εξέταση του μαθήματος 401Y Γενική Υδραυλική  θα γίνει με γραπτές εξετάσεις εξ αποστάσεως, στις 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 11:00-13:00.

Ο σύνδεσμος zoom μέσω του οποίου θα συνδεθείτε με τη χρήση αποκλειστικά και μόνο του ιδρυματικού σας λογαριασμού είναι:

https://authgr.zoom.us/j/98266384364

Απαιτούμενος εξοπλισμός: Μικρόφωνο, κάμερα, λευκές σελίδες χαρτιού, στυλό, επιστημονικό κομπιουτεράκι. Επίσης, απαιτείται κινητό τηλέφωνο ή scanner για τη σάρωση/φωτογράφιση του γραπτού και αποστολή του μέσω του ιδρυματικού σας λογαριασμού (π.χ. gpapas@agro.auth.gr) στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

fragos@agro.auth.gr

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι φοιτητές/τριες επί πτυχίω (12ο εξάμηνο και πάνω) και οι οποίοι/ες έχουν δηλώσει το μάθημα στο σύστημα sis.auth.gr.

Στην έναρξη της εξέτασης θα σας σταλεί στον ιδρυματικό λογαριασμό που δηλώσατε ένα αρχείο word με τίτλο «Θέματα Εξετάσεων Ιουνίου 2020». Θα ανοίξετε το αρχείο word, όπου θα περιέχονται οι εκφωνήσεις των θεμάτων της εξέτασης, και θα ξεκινήσετε να απαντάτε στις λευκές σελίδες που έχετε μπροστά σας.

Μόλις λήξει ο χρόνος των εξετάσεων σταματάτε να γράφετε και θα έχετε περίπου 5’-10’ για την αποστολή του γραπτού σας. Η αποστολή θα γίνει ως εξής: Σε κάθε σελίδα του γραπτού στην επάνω δεξιά γωνία θα γράψετε τον αριθμό σελίδας με ευανάγνωστα σύμβολα (π.χ. σελ. 1 από 3), θα τη φωτογραφίζετε με το κινητό σας τηλέφωνο ή με το tablet, όπου οπωσδήποτε θα γράφετε το ονοματεπώνυμο και το ΑΕΜ σας. Η φωτογράφηση θα γίνει με τη σειρά των σελίδων του γραπτού και με μεγάλη προσοχή ώστε να περιλαμβάνει όλη την κόλλα και οι φωτογραφίες να είναι ευκρινείς. Η αποστολή του αρχείου μπορεί να γίνει είτε σε μορφή εικόνας είτε σε μορφή pdf (π.χ. μέσω της εφαρμογής «pdfconverter» για android κινητά).

Αφού στείλετε τις απαντήσεις, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να σας δοθεί έγκριση επιτυχούς παραλαβής του γραπτού.

Βασίλειος Φράγκος

Αν. Καθηγητής