Γλώσσα

Ανακοινωση

Eξέταση του μαθήματος «ΕΚΜΗΧΑΝΙΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ»

01/06/2021

Αγαπητοί/τες φοιτητές/τριες

 

Η εξέταση του μαθήματος «ΕΚΜΗΧΑΝΙΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ» θα γίνει με γραπτές εξετάσεις εξ αποστάσεως, την Τετάρτη  9 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:15-13:15.

Ο σύνδεσμος zoom μέσω του οποίου θα συνδεθείτε με τη χρήση αποκλειστικά και μόνο του ιδρυματικού σας λογαριασμού είναι:

 

 https://authgr.zoom.us/j/97895691802

 

Απαιτούμενος εξοπλισμός: Μικρόφωνο, κάμερα, λευκές σελίδες χαρτιού, στυλό, επιστημονικό κομπιουτεράκι. Επίσης, απαιτείται κινητό τηλέφωνο ή scanner για τη σάρωση/φωτογράφιση του γραπτού και αποστολή του μέσω του ιδρυματικού σας λογαριασμού (π.χ. gpapas@agro.auth.gr), στο e-mail που θα υποδειχθεί κατά την ημέρα των εξετάσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι φοιτητές/τριες επί πτυχίω και οι οποίοι/ες έχουν δηλώσει το μάθημα στο σύστημα sis.auth.gr.

Πέντε λεπτά (5’) πριν την έναρξη της εξέτασης, θα ανοίξετε το e-learning του μαθήματος, όπου θα δείτε ένα αρχείο pdf με τίτλο «Θέματα Εξετάσεων Ιουνίου 2021». Θα ανοίξετε το αρχείο pdf, όπου θα περιέχονται οι εκφωνήσεις των θεμάτων της εξέτασης, και θα ξεκινήσετε να απαντάτε στις λευκές σελίδες που έχετε μπροστά σας.

Μόλις λήξει ο χρόνος των εξετάσεων σταματάτε να γράφετε και θα έχετε περίπου 5’-10’ για την αποστολή του γραπτού σας. Η αποστολή θα γίνει ως εξής: Σε κάθε σελίδα του γραπτού στην επάνω δεξιά γωνία θα γράψετε τον αριθμό σελίδας με ευανάγνωστα σύμβολα (π.χ. σελ. 1 από 3), θα τη φωτογραφίζετε με το κινητό σας τηλέφωνο ή με το tablet, όπου οπωσδήποτε θα γράφετε το ονοματεπώνυμο και το ΑΕΜ σας. Η φωτογράφηση θα γίνει με τη σειρά των σελίδων του γραπτού και με μεγάλη προσοχή ώστε να περιλαμβάνει όλη την κόλλα και οι φωτογραφίες να είναι ευκρινείς. Η αποστολή του αρχείου μπορεί να γίνει είτε σε μορφή εικόνας είτε σε μορφή pdf.

Η αποστολή των απαντήσεων σας θα γίνει από τον ιδρυματικό λογαριασμό σας στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

fragos@agro.auth.gr

Αφού στείλετε τις απαντήσεις, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να σας δοθεί έγκριση επιτυχούς παραλαβής του γραπτού.

Οι Διδάσκοντες

Βασίλειος Φράγκος, Αν. Καθηγητής

Σοφία Καβαλιεράτου, ΕΔΙΠ