Γλώσσα

Ανακοινωση

Γενική Υδραυλική - Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020

15/09/2020

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020) ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΓΕΝΙΚΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ (ΠΑΛΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ)»

Αγαπητοί/τες φοιτητές/τριες

Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει με γραπτές εξετάσεις εξ αποστάσεως, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30-13:30.

Ο σύνδεσμος zoom μέσω του οποίου θα συνδεθείτε με τη χρήση αποκλειστικά και μόνο του ιδρυματικού σας λογαριασμού είναι:

https://authgr.zoom.us/j/98094504026

Απαιτούμενος εξοπλισμός: Μικρόφωνο, κάμερα, λευκές σελίδες χαρτιού, στυλό, επιστημονικό κομπιουτεράκι. Επίσης, απαιτείται κινητό τηλέφωνο ή scanner για τη σάρωση/φωτογράφιση του γραπτού και αποστολή του μέσω του ιδρυματικού σας λογαριασμού (π.χ. gpapas@agro.auth.gr), στο e-mail που θα σας υποδειχθεί.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι φοιτητές/τριες που έχουν δηλώσει το μάθημα στο σύστημα sis.auth.gr.

Αρχικά θα γίνει η ταυτοποίησή σας με επίδειξη της φοιτητικής (ή της αστυνομικής) ταυτότητά σας. Μετά την ταυτοποίηση, θα σταλεί στους συμμετέχοντες (στο ιδρυματικό τους email) ένα αρχείο word με τίτλο «Θέματα Εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2020». Θα ανοίξετε το αρχείο word, όπου θα περιέχονται οι εκφωνήσεις των θεμάτων της εξέτασης, και θα ξεκινήσετε να απαντάτε στις λευκές σελίδες που έχετε μπροστά σας. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα παραμείνουν συνεχώς ανοικτά.

Μόλις λήξει ο χρόνος των εξετάσεων σταματάτε να γράφετε και θα έχετε περίπου 5’-10’ για την αποστολή του γραπτού σας. Η αποστολή θα γίνει ως εξής: Σε κάθε σελίδα του γραπτού στην επάνω δεξιά γωνία θα γράψετε τον αριθμό σελίδας με ευανάγνωστα σύμβολα (π.χ. σελ. 1 από 3), θα τη φωτογραφίζετε με το κινητό σας τηλέφωνο ή με το tablet, όπου οπωσδήποτε θα γράφετε το ονοματεπώνυμο και το ΑΕΜ σας. Η φωτογράφηση θα γίνει με τη σειρά των σελίδων του γραπτού και με μεγάλη προσοχή ώστε να περιλαμβάνει όλη την κόλλα και οι φωτογραφίες να είναι ευκρινείς. Η αποστολή του αρχείου μπορεί να γίνει είτε σε μορφή εικόνας είτε σε μορφή pdf (π.χ. μέσω της εφαρμογής «pdfconverter» για android κινητά).

Η αποστολή των απαντήσεων σας θα γίνει από τον ιδρυματικό λογαριασμό σας στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

fragos@agro.auth.gr 

Αφού στείλετε τις απαντήσεις, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι να σας δοθεί έγκριση επιτυχούς παραλαβής του γραπτού.

Ο ΔΙΔΆΣΚΩΝ