Γλώσσα

Ανακοινωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2019 – Αναζήτηση / Επιλογή ΦΟΡΕΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

06/04/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι φοιτητές/τριες, που βρίσκονται στον κατάλογο εγγραφέντων φοιτητών/τριων για Πρακτική Άσκηση 2019, θα πρέπει ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ 2019 να αναζητήσουν και να επιλέξουν το Φορέα Υποδοχής (Φ.Υ.) που θα ασκηθούν το καλοκαίρι έχοντας μαζί τους το «Πρωτόκολλο Συνεργασίας – Κανονική Πρακτική 2019» σε τρία (3) αντίτυπα, τα οποία θα συμπληρώσει και θα υπογράψει ο Φ.Υ. και τα οποία θα παραλάβουν.

Προσοχή στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ: (i) ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ και ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ "ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ", (ii) ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ: ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ-ΕΣΠΑ.

Οι φοιτητές/τριες που επελέγησαν για ΠΡΑΚΤΙΚΗ – ΕΣΠΑ θα πρέπει να εκτυπώσουν επιπλέον το «Πρωτόκολλο Συνεργασίας – Πρακτική ΕΣΠΑ 2019» σε τέσσερα (4) αντίγραφα, τα οποία θα υπογράψει ο Φ.Υ. και θα παραλάβουν. Επίσης οι ίδιοι φοιτητές θα πρέπει να ενημερώσουν το Φ.Υ. για την εγγραφή του στο σύστημα ΑΤΛΑΣ και την παροχή θέσης Πρακτικής Άσκησης.

Σημειώνεται ότι θα πρέπει να γίνει συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στα πρωτόκολλα συνεργασίας. Προσοχή!! Όχι αυτά που αναγράφουν ότι «συμπληρώνεται από το Α.Π.Θ.» .

Επίσης οι υπογραφές ΟΛΩΝ των πρωτοκόλλων θα πρέπει να είναι ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ (Προσοχή!! Όχι φωτοτυπία) όπου πρέπει οπωσδήποτε να μπει και η Σφραγίδα του Φ.Υ.

Τέλος όλοι οι φοιτητές μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ 2019 τα στοιχεία του Φορέα Υποδοχής στην ιστοσελίδα.

http://www.agro.auth.gr/ΣΠΟΥΔΕΣ/ΠΡΑΚΤΙΚΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στον Αν. Καθηγητή κ. Π. Γεωργίου (τηλ. 2310 998752, e-mail: agropraktiki@agro.auth.gr).

 

Εκ Μέρους της Ομάδας Υλοποίησης

της Πρακτικής Άσκησης

 

Πανταζής Ε. Γεωργίου

Αν. Καθηγητής